Wie zijn wij

Even voorstellen

Paul Wüst

Ik ben geboren en getogen in het hoge noorden en oprichter van Wüst Commerciële Dienstverlening in 2005. Na mijn afgeronde HBO opleiding Facilitaire Dienstverlening (Marketing/Communicatie), heb ik 11 jaar ervaring opgedaan in commerciële functies binnen meerdere landelijk opererende bedrijven. De diversiteit van de bedrijven gaat van zakelijke dienstverlening, ict tot aan industriële bedrijven. In mijn optiek wordt er te veel gepraat over verkoop, maar gaat het in verkoop om doen. Ik word gedreven door wederzijds succes en het opbouwen van langdurige relaties met bedrijven waar ik in geloof. In acht jaar ondernemerschap heb ik geleerd dat de juiste ondernemers zich onderscheiden door passie voor hun vak. Mijn doel is dan ook de beste worden in mijn soort. Lijfspreuk: ‘Wie goed doet, goed ontmoet’

Leo de Graaf

Ik ben een “echte” Fries wat voor mij inhoudt dat ik in Friesland geboren ben, Fries kan spreken en ook met veel plezier in Friesland woon. In Leeuwarden heb ik mijn HBO studie Commerciële Economie met goed gevolg afgerond. Hierna heb ik verschillende commerciële functies binnen verschillende MKB bedrijven uitgeoefend en hierdoor in verschillende keukens mogen kijken. Voor ik 10 jaar geleden voor Wüst kwam werken, ben ik 4 jaar werkzaam geweest bij een grote landelijke dienstverlener en hier heb ik ervaring opgedaan om knelpunten boven tafel te krijgen en om samen tot een oplossing te komen. Ook heb ik veel ervaring opgedaan met acquisitie en het opbouwen van langdurige relaties en dat is wat ik zeer leuk vind. Lijfspreuk  ‘niet denken in bedreigingen, maar juist in kansen’.

Start

“Wij staan voor in de startblokken”

Harry van Woudenberg

Ik ben in Groningen geboren. Na mijn HBO studie Facilitaire Dienstverlening aan de Hanzehogeschool Groningen, heb ik meer dan 10 jaar ervaring opgedaan als accountmanager in de projectinrichting. In deze periode is het mij duidelijk geworden dat gunning het allerbelangrijkste is in de commercie. Dit krijg je enkel en alleen door altijd jezelf te blijven en passie en enthousiasme uit te stralen. Sporten is mijn grote passie. Nooit tevreden zijn met een tweede plaats en altijd competatief ingesteld. Bij Wüst komen hier twee belangrijke punten samen: scoren in een uiterst enthousiaste omgeving. Lijfspreuk; ‘Niets uitstellen wat je direct kunt doen’