Werkwijze Wüst CD

Werkwijze Wüst CD

Onze manier van bellen is dat we mensen benaderen, zoals we zelf ook benaderd zouden willen worden, met respect, interesse, enthousiasme en met kennis van zaken. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring als accountmanager en hebben het spel aan tafel gespeeld, waardoor wij senioriteit in een gesprek kunnen leggen. Wij nemen de identiteit aan van onze klant en zijn hun ambassadeurs. We bellen zonder script en maken de materie van onze klant eigen. Samen met onze jarenlange vakkennis vormen we een interessant geheel. Daarnaast helpen wij onze klanten mee hoe je iets moet vermarkten. Het bedenken van een goed idee is één, maar het vermarkten daarvan is vaak honderd keer moeilijker, helemaal via de telefoon.
Voor onze klanten zijn we een motor aan de voorkant om goede kwalitatieve afspraken te maken op MT of directieniveau en brengen door de juiste persoon binnen de organisatie te spreken hun doelgroep en markt in kaart. Hierbij moet u denken aan de behoeftepeiling, huidige contractpartners, duur huidige contract, wie zijn de beslissers etc. Door het verkrijgen van inzicht in hun markt, kunnen ze uiteindelijk hun verkoopstrategie beter fine tunen.

Garantie

Onze garantie is dat we geen contract met onze klanten hebben en we dus zo goed zijn als we morgen presteren. U loopt hierdoor geen risico en het houdt ons scherp.

pijlen

Schiet doelgericht en niet met hagel

txt_550