Sportsponsoring

Wüst Commerciële Dienstverlening houdt zich sinds 2010 bezig met het werven van sponsoren voor topsporters/topsportploegen. Het werk waar ons bedrijf in 2005 mee begonnen is, is vergelijkbaar met de werkzaamheden van het zoeken naar sponsoren. Ook hier geldt dat het moet gaan om een interessant en goed verhaal, waar muziek in zit en waar serieuze kansen liggen. Met als doel de topsporters maximaal te kunnen faciliteren, om ze optimaal te laten excelleren in hun sport.

Het is begonnen met Bobteam van Calker (www.bobsleeteam.nl) in de aanloop naar de Olympische Winterspelen van 2014. In 2013 toen bobteam Van Calker de prijs van beste sportploeg van de provincie Groningen in ontvangst nam, werden wij uitgeroepen tot held van hun team. Lees alles over de road to Sochi 2014 en de belevenissen op de pagina van bobteam Van Calker.

Daarnaast zijn we in de loop der jaren betrokken geweest bij sponsorwerving voor een internationale springstal van Axel Verlooy (www.eurohorse.be), Basketbalclub Donar (www.donar.nl) en sinds een jaar actief voor het grootste professionele Nederlandse schaatsplatform  iSkate.

team afterpay 2

 

iSkate
Vanaf  2016 t/m februari 2018 zijn wij nauw betrokken geweest bij iSkate. iSkate is opgericht in 2010 door oud-schaatser Yuri Solinger en bedacht om topschaatsers ondersteuning te bieden in elke fase van hun carrière, van jong talent tot Olympisch kampioen, met teams als Beslist.nl, Afterpay en Plantina. Ze hebben vele successen geboekt met sprinters als o.a. de gebroeders Mulder, Kai Verbeij, Joerien ter Mors, Koen Verweij, Daiadai Ntab en anderen. Onze rol hierin was het vinden van nieuwe sponsoren voor het hele platform. Helaas moest afgelopen zomer 2018 noodgedwongen de stekker eruit vanwege het faillisement van webshop Athleteshop.

bobslee

txt_550