Organisatie

Welkom op onze website!

Wüst Commerciële Dienstverlening is een ervaren en enthousiast bedrijf. Eigenaar Paul Wüst heeft het bedrijf in september 2005 opgestart en uitgebouwd tot een commerciële nichespeler die gaat voor kwaliteit. Wij richten ons op gerenommeerde bedrijven die behoefte hebben aan een partner, die meedenkt en weet hoe je een product/dienst moet vermarkten. Het bedenken van een goed idee/product/dienst is één, maar het vermarkten van dit goede idee/product of dienst is honderd keer moeilijker, weten wij uit de praktijk. Wij richten ons binnen de B2B markt met name op bedrijven, die een relatie met een klant willen opbouwen en niet gaan voor eenmalige verkoop. Daarnaast focussen wij ons op bedrijven die ondernemen vanuit hun passie en zich hierdoor onderscheiden, iets wat wijzelf ook doen.

De inzet van Wüst Commerciële Dienstverlening wijkt sterk af van die van callcenters of afgeleiden daarvan. Wij werken alleen met hoger opgeleid personeel en verdiepen ons in uw product/ dienst. Zo kunnen wij uw gesprekken op hoog niveau voeren. Het gaat bij ons om de kwaliteit en niet om de kwantiteit. Een afspraak om een afspraak is uiteindelijk een kostbare aangelegenheid.

Door onze jarenlange ervaring als accountmanager, weten wij waar het bij de klanten/prospects om gaat en krijgen wij de juiste informatie boven tafel, die nodig is om een afspraak goed te kwalificeren. Wij zijn ons bewust dat we uw ambassadeur zijn en uw bedrijfsnaam hoog moeten houden in de markt. Door op een plezierige en open manier met de juiste functionarissen in een organisatie een dialoog aan te gaan met uw verhaal, zorgen we tevens voor een positieve naamsbekendheid van uw bedrijf voor de toekomst.

welkom

Wij gaan geen uitdaging uit de weg.